Ttttttagga

Tagga kvällen, tagga att Ronja snart är här, tagga att livet rullar på, tagga att det är helg, tagga att det blir utgång och tagga att det är mammas och brors födelsedag idag!


TAGGA TAGGA TAGGA Anders Göran och Ove

Metodtimme!

Kommande veckorna kommer bli tunga, Johan läggs på operationsbordet på onsdag men det kommer bli bra, han kommer bli bra!
Idag började jag sent så är ganska utvilad och är redo för att göra np så att jag kan få bort engelskan helt.
Idag ska vi sticka på metod, är sjukt taggad för det är någonting som jag verkligen vill lära mig och bli bra på. Det är galet roligt även fast det låter ganska illa, he he. ingen skadeglädje här inte.
nu ska jag gå till metodsalen, skriver senare om vad som händer idag.
Alltså Ronja!

Pretty little liars

Urinvägsinfektion är något av det västa som finns och någonting jag alltid får så den här dagen är inge bra om man bortser ifrån att nya PRETTY LITTLE LIARS har kommit! Hur galet bra är inte det, trodde det var ett skämt när jag såg det men icke. Så ikväll ska jag kolla på det, Dexter och dom andra serierna som har kommit idag. Alltså en seriekväll, underbart!
Igår skickade jag in min ansökan till folkhögskolan och det känns bra, väldigt bra. Håll tummarna på att jag kommer in så kan allt komma på sin bana igen och jag är ett år närmare att kunna börja läsa till Sjuksköterska.
Har även fortsatt leta efter ny lägenhet och om det är någon som vet någon eller sådär får nu gärna kontakta mig, det uppskattas väldigt mycket.
nej, nu kan jag inte vänta länge.. måste titta!

onsdagsmorgon

klockan är fem över sju och jag är duschad, sminkad och påklädd alltså redo för att börja röra mig emot skolan men bussen går inte än på ett tag. Förstår om folk blir förvirrad över att jag är vaken, jag har bara inte stigit upp eller gått och lagt mig ännu. Försökte somna ganska tidigt och låg länge, försökte läsa och en massa annat för att bli nog trött till att sova.
Idag har jag en smockad dag, har två möten och sedan np, efter det ska jag hem och bara ta det lugnt. Möjligtvis sova i 14 timmar igen, skulle vara helt underbart känner jag just nu.
jaja, nu ska jag tvinga Johan att spela "sixx am" och sen gå till bussen.

tisdag

14 timmars sömn och nu är det skola vilket är det mest dryga jag gjort sen igår på skolan.
Det allra värsta är att jag fortfarande är trött och vill bara hem o sova efter jag fått i mig någon lunch, har dock spenderat hela morgon med film på skolan, båda två lika dryga men ändå ganska slappt.
har ingenting att skriva så ska inte fortsätta.

soppa och lång sovmorgon.

Vaknade för en timme sedan.. hemskt sent men lyckades göra middag i tid i alla fall, jag gjorde spenatsoppa vilket inte alls var så speciellt gott men Johan gillade det i alla fall. Gick att laga på fem min.

mjölk
vatten
grönsaksbuljong
hackadspenat
låter gott eller vad säger du?
nu sitter jag och funderar över hur det kommer bli efter jul, om jag kommer hinna söka och komma in eller hur det kommer se ut. Jag gillar verkligen inte att inte veta och jag måste berätta för mamma vad jag har tänkt osv, vilket jag inte hunnit gjort än.
Jag ska alltså söka in till folkhögskolan och sedan in på sjuksköterska efter det.
Så långt har jag kommit idag!

Ny serie varje vecka

Det är fredag och jag sitter hemma i lägenheten med Johan och tittar på en massa film, eller jag kollar medan Johan spelar för att han inte vill se "barnfilm". Jag tycker det är mysigt att se på alla filmer man såg förr, järnjätten som ett exempel.
Hur som helst så mår jag ganska bra idag, har godis chips och cola vid min sida och ska snart lägga mig i sängen, o jag är inte ens lite avundsjuk på Ronja som är i Östersund med sina tjejer och leker men vecka 44 då får jag komma hem, längtar som en tok!
aja, jag ska fortsätta o vara glad plus springa o pussa på Johan nu så han släpper spelet nu.
Har en serie jag skulle vilja rekommendera "Hart of Dixie". Det är Rachel Bilson som spelar Dr. Zoe Hart. http://www.imdb.com/title/tt1832979/
Jag och mina serier, gör ingenting annat än att tittar på serier.. men jag gillar det och jag hittar nya hela tiden som jag tittar igenom. Det där var den nyaste jag tittat på.

Söndagsmorgon!

Klockan är nu halv åtta på en söndagsmorgon och jag kunde i alla fall önska att det var så att jag hade vaknat nu men nej, så är inte fallet. Har bara inte hunnit somnat ännu, har dock haft en helt underbar fredag och lördag.
I fredags började jag kvällen med Ronja och Alex, fortsatte sedan emot Corona där jag mötte upp världens finaste Jasmine, tror inte jag gick ifrån dansgolvet mer än 10 minuter den kvällen om under den tiden drack jag effektivt upp en öl brevid dansgolvet. Igår så vaknade jag och var inte alls bakis, var bara trött eftersom det var en väldig sen kväll men Johan var jättemysig och vi bestämde oss för att äta pizza och sedan handla gott till kvällen. Vi handlade godis, oliver och en massa annat gott. Nu har vi hunnit kollat på film, spelat, ätit det goda, tittat på serie och myst i sängen, jag är inte ett dugg trött än men ska försöka sova någon timme innan jag ska kliva upp och kanske försöka springa en runda.
Vart en massa text men är på bra humör och på prathumör så fick bli det även fast det kanske inte är något intressant.
God morgon!

Lite av allt

En bok med mitt namn i, under mitt arbete kan bli ganska vackert. Håller tummarna på att det blir som det är tänkt just nu och jag kommer få gå jättestolt över mig själv sen, alltid en början på någonting och det är veckan absolut bästa om man bortser ifrån träffen med Ronja som jag fortfarande mår bra ifrån.
Har även börjat kolla på ny lägenhet, vill verkligen ha någon som man kan få plats i, en med ett kök där jag kan laga massa mat utan att behöva anstränga mig för att det är så litet och jag inte kan röra mig ordentligt.
Vill även hitta ett jobb, har kanske till vintern men det är inte säkert så ska börja leta stenhårt och ta tag i mig själv för jag är less på att plugga nu, framför allt att det är dåligt där. Skolan är värdelös utan Jeanette och Lasse.
Idag har jag och Johan gått en sväng på stan för att handla en väska åt honom, vi hittade en jättebra där man även fick med ett fodral till laptopen. Perfekt!
Nu ska jag äta kvällsmat och titta på Terra Nova som är en ganska ny serie och förjävla bra.
Dagen etta: Bostaden.umea.se
Dagen tvåa: Johans väska
och Dagens trea: mitt svängande humör

Höst är tråkigt.

Veckorna bara rullar och jag behöver lov, jag behöver mamma och resten av familjen. De två senare nätterna har varit ett rent helvete så jag är så otroligt trött dock hade jag en underbar eftermiddag med Ronja igår, vi drack kaffe i solen, kollade i affärer och åt jättegod thaimat som plåster på såren. Nya andetag behövdes men idag är jag bitter..på Johan för att han är så sjukt dålig på att hålla det han säger när det finns någonting annat som lockar mera. SPELA.
Sak ett: Godis och cola bredvid sängen
Sak två: Göteborgs rapé

RSS 2.0