Kära dagbok.. eller någonting

Mina rutiner är åt helvete, min mage dödar mig och jag missar i skolan. Blir en ond cirkel som är så otroligt svårt att bryta, vet faktiskt inte vad jag ska göra just nu, är bara ledsen för att det ska behöva vara såhär och orkar verkligen inte med att försöka få någon att förstå framför allt inte mina lärare som verkar blunda och hålla för sina öron när jag väl försöker. Tur att min läkare är 40 mil här ifrån och inte har tid att träffa mig förrän om några veckor.
Gud vad jag klagar och här av alla ställen, ganska illa men kände att jag ville få ur mig det, någonstans, för vem som helst.
Tröstar mig själv med te och Melissa Horn, imorgon ska det bli bättre och jag ska orka ta mig ifrån sängen.

(Två positiva saker i fetstil, ska börja att försöka ta ut några bra saker varje dag och trycka in dom i huvudet på mig så jag inte går i väggen.)

Shoppa underkläder är det roligaste!

Idag har jag  varit ledig och då tog jag med mig Johan och Ronja på stan för att shoppa underkläder åt mig, köpte en BH, trosor, stay-ups och en sån där sak som man sätter fasst dom med. Det blir säkert jättefin när jag ska ha det, längtar! Sen så åt vi på subway och nu ligger jag hemma i sängen o myser ner mig i sängen innan jag ska hopa i duschen och efter det titta på en film. Har inte bestämt vilken film än men hittar säkert någon bra, det gör jag alltid även fast jag inte gör annat än att kolla på film/serie.
Jag är en glad tjej idag, trots det hemska vädret så känner jag lycka.
Nu blir det duschen, ha de.

Utkast: Sept. 16, 2011

Nu är det en dag kvar sen är Hanna här och det gör mig lite nervös, tänk om hon inte blir nöjd och tycker att jag är jättetråkig för att jag inte gör nog roliga saker eller att hon inte får den maten hon tycker om så att hon äter dåligt eller möjligtvis klagar. Jag känner henne väldigt väl men hon ändras fort och vi har inte hunnit träffas på en månad nu, det är långt i en sån litens liv. Hur som helst längtar jag otroligt mycket.
Ikväll var det tänkt att det skulle bli utgång, känns ganska tungt i nuläget men lär bli bättre senare, förhoppningsvis.
"Utkast: Sept. 16, 2011" heter mitt inlägg, det är därför att det inte är någon mening att göra om det. min dator där varje sekund och har dött ca 5 gånger under det här inlägget. Det var betydligt längre och hade faktiskt ett lyckligt slut men nu ger jag upp och låter det vara såhär. Mitt STOR eu-problem!

Hanna, min ängel.

Sommaren är slut, skolan har börjat och jag har hunnit varit utomlands en sväng.
Nu sitter jag på skolan och livet är som det alltid är under hösten, ganska mörk men nu har jag någonting att längta efter. Min älskade finaste tjej kommer upp på lördag och ska sova med mig hela helgen, bara hon och jag!
Det mesta blir bra när man tänker på henne, speciellt när man vet att hon snart är här och ska lysa upp min trista vardag.
Inte nog med det så har Johan börjat plugga och jag kunde inte vara stoltare över honom, att min pojk har blivit gammal och tagit itu med sitt liv eller något liknande.
Läste Ronjas blogg och såg hösten framför mig men med fina helgen så ska det nog inte vara ett problem att ta sig vidare till vinter och våren, sen är det sommar igen.
Hanna ger mig ljus och jag blir lycklig, kommer bli sådana underbara dagar som vi ska spendera tillsammans och som jag lovade henne sist vi var tvungen att skiljas åt "vi ses snart". om bara 4 dagar!
Har inte lagt in dom nya bilderna ifrån utlandet så har inga nya, blir en gammal bild på min tjej.

RSS 2.0