inte okej

Min dag är fruktansvärd, den är verkligen hemsk och jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt.
Det är mörkt, kallt och ensamt, just nu vet jag inte vad som håller kvar mina fötter på jorden men det kommer nog snart igen för det är en ny dag imorgon och då ska det bli bättre.
Jag står framför att väldigt viktigt beslut som handlar om hela mitt liv egentligen, det kommer påverka mig hela livet och jag vet inte om jag kan ta det själv men det är ett måste så försökte sova på saken och den världen jag fick se då var inte riktigt okej, så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det är nu en familj hade varit bra men dom är för långt bort och har för lite med mig att göra för att kunna hjälpa mig.

Lägenheten suger kuk

Ondsag och jag var för trött för att orka ta mig i väg till skolan, vilket inte alls är bra.
Jag sitter i alla fall hemma hos Johan och samlar styrkan till att ta bussen hem till mig för att Jennie ska komma senare, och det är nästan så att jag är nervös. Visst är lägenheten söt men det är jättestökigt och bara blä där just nu så skulle helst vilja storstäda och fixa i ordning allt. Har massor av saker som jag fortfarande inte har gjort, jag har inte satt upp min stora spegel som jag har haft dä sen jag flyttade in, jag har inte varit och handlat ett matbord så äter som en invalid och allt med lägenheten är bara fel just nu. Vill verkligen hitta en lite större lägenhet då jag får plats med min säng som fortfarande står kvar i Östersund och mitt glasskåp som min mamma köpte till mig innan jag flyttade fick inte heller plats och den älskar jag verkligen. Allt i EK! Jag älskar verkligen ek men nog om min lägenhet och mina klagomål..
Nu ska jag se saker positivt igen och försöka tänka på allt bra som tex. den här personen

Min älskade älskade älskade Johan!

Tisdag och morgon..

Tisdagar är tunga, bara långa lektioner och på något vis är det den dagen som jag är tröttast på. Idag skulle jag behöva en kopp kaffe eller te för att värma mig och vakna till lite, Känns som att jag vill ha huvudet klart om det är så att jag ska få göra det där provet som jag har missat. Vill verkligen göra bra ifrån mig på det så att jag kan visa att jag faktiskt kan, för vet inte riktigt om hon vet om det än.

Dagens schema
Medicinsk Grundkurs
Voms (vård-och omsorg)
lunch
Estetisk verksamhet (bild)

och sen bär det av hem för att laga middag, Ronja ska komma då och det känns underbart.
Var länge sen vi umgicks nu så kommer bli hur toppen som helst, hoppas hon kan göra mig dag idag för allt känns tungt nu och jag behöver att Jennie kommer till skolan snart och håller mig vaken på lektionerna. 


Det här är min älskling, min absoluta favorit, den person som hjälper mig
gå igenom alla tunga dagar och helger. Den person som jag aldrig skulle
kunna leva utan! Vi ses snart igen, det lovar jag dig.

Handling [check!]

Äntligen, nu är jag färdig med att handla och hålla på, handlade upp alla min sista pengar jag hade tills studiemedlet kommer och det känns lite tungt men blir nog bra, nu har jag i alla fall allt i mat väg som jag behöver för månaden ut och lite till. Nu står jag och lagar middag, det blir fläskfilé o klyftpotatis med hot holiday dipp till. Hoppas det duger för min lite allt för kräsna och underbara middagsgäst, någon som kan gilla vem det är med bara dom där orden? Tror inte det blir så svårt men försök i alla fall..
Vart en väldigt kort inlägg om ingenting igen men blir lite ensamt när man är själv för det mesta så istället för att prata med mig själv så kan jag ju prata med alla er.

Måndag morgon eller ja, nästan morgon i alla fall!

Så God morgon, Jag började tydligen nu eller ja om ett tag och slutar om en timme. Världens bästa måndag måste jag säga! Min dag börjar med att en trött Johan försöker tvinga i mig att jag måste kliva upp och äta frukost men jag tyckte klockan var allt för lite så hade inte tänkt att kliva upp då. Istället ställde jag klockan på 11.40 och gjorde mig i ordning lite lätt o sedan gick vi till bussen tillsammans, satt där i tystnad och sen så började allvaret eller någonting sådant(allvaret var skolan). Nu har jag suttit på skolan ett tag och väntar på metod timmen, det ska handla om trycksår den här gången så det kan nog blir helt okej.
Efter skolan har jag planerat att fara o handla och sedan fara hem, kolla på serier och laga god middag, Hoppas på middagsgäst..

Söndag kan vara en tung dag!

Ja, som inlägget heter så kan söndag vara en tung dag. För mig är det alltid en riktigt tung dag, min nya vecka börjar alltid med söndag. Det är då hela veckans göra kommer upp i mitt huvudet och jag blir jättestressad, så söndag är inte min dag, man kanske kan jämföra det med andras måndag bara.
Johan har erbjudit sig att göra det till en ganska okej dag ändå, Vi ska ha myskväll, äta godis, kolla på film vald av mig och sen har vi sovmorgon tillsammans till klockan ett imorgon så vi har ingen tidig morgon imorgon, vilket betyder att man inte behöver ha ångest över att man vänt på dygnet under helgen. Alltid något positivt!

Jag tänker på Ronja, min älskade Ronja Österud. Hon får mig glad och jag vill att hon ska göra mig glad med sitt skratt och hennes kloka ord, jag känner ingen människa som är lika klok som henne och därför beundrar jag henne oerhört mycket.


Don't never tell me that you love me
cuz' I will never love you back

not even in one of the million ways there is

The stars may seems close but they are to far
away for you to reach

I will not guide you and I will not let you come
near

I will never let you destroy me, like you did once before

Ida Berg, 17/11-10

Ett litet tillägg

Nu var bowlingen avklarad och det gick inge bra den här gången men jag är jätteglad i alla fall,
det var trevlig och jag vart sugen på att gå ut men det blir inget av med det för nu ska vi titta på film, det blir saw 6 för den har inte hunnit kolla på än. nej, nu är det dags att umgås och sedan lägga mig o tagga att ännu en helg har tagit slut.
Juste, tänkte också berätta att jag älskar dig Johan Granberg!

Ett litet tillägg

Nu var bowlingen avklarad och det gick inge bra den här gången men jag är jätteglad i alla fall,
det var trevlig och jag vart sugen på att gå ut men det blir inget av med det för nu ska vi titta på film, det blir saw 6 för den har inte hunnit kolla på än. nej, nu är det dags att umgås och sedan lägga mig o tagga att ännu en helg har tagit slut.
Juste, tänkte också berätta att jag älskar dig Johan Granberg!

Dagen efter..

ett lan., med dom drygaste människorna som finna. Har aldrig sagt att det var negativt men.
Jag kunde i alla fall underhålla mig med att boosta Johan ett tag och sedan kolla på Nikita(en jättebra serie), så känner mig ändå ganska nöjd. 
Ikväll ska vi fara och bowla och självklart förväntas jag att vinna, ska inte göra någon besviken,. jag är trots allt bäst på det mesta, som Johan brukar säga.. om sig själv
men som sagt, jag har ingenting roligt att berätta just nu så ska återgå till att lukta svett och längta efter dusch samt rena kläder.

Ny blogg, nya klagomål, nya inriktningar, allting någonting!

Jennie, tack för din hjälp tidigare idag med att fixa i ordning bloggen. Jag tror att du uppskattar det mer än mig att jag kommer börja skriva lite öppet igen. Du vet att jag inte har så mycket intressant att säga om dagarna men ska försöka att inte uttråka dig på en gång!
Det finns nog massa positivt att säga men även massa negativt, vet inte vad jag ska satsa på men någonting blir det mest troligt en blandning. Min vardag är inte så intressant så kommer nog inte skriva allt för mycket av den i direkt mening men idag då orkar jag inte lägga ner allt för mycket tid så blir vad det blir.
Idag har vi haft en kort dag på skolan, något jag egentligen inte förtjänade med tanke på att jag har varit sjuk väldigt mycket på senare tid men hur som helst så började vi 12.20 och slutade klockan 13.30. oerhört ansträngande eller vad tycker ni., efter det så gick jag och Jennie hem till henne och drack te, tackar för det! Vi pratade, hon hjälpte mig att komma igång med bloggen och sedan for jag hem till min lilla lägenhet för att laga middag. Det vart nudlar med wookade grönsaker, vart helt okej gott, saknade dock sweet chili.
Om ett tag så tänkte jag börja röra mig till Johan där även sovarn och johannes håller hus, Johan lovade mig popcorn och glass, mmm! Nu har jag något att se fram emot så ska ta en snabb dusch o sedan gå till bussen. 

juste för att inte glömma, en av mina texter som jag skrivit kom med på topplistan av mest uppmärksammade texter.. STOLT!

RSS 2.0