Praktik och lite till!

Har haft mycket för mig i veckan, min praktik har börjat och jag känner mig som att jag har julafton om och om igen, lyckorus men det gör mig trött. Långa dagar och jag sitter inte en stund på hela dagen, lyfter klättrar går och nästan springer för att hålla tempot uppe men jag har hittat något som jag verkligen brinner för och jag är i himlen, där vill jag stanna, Jobbet är så mig och det är skönt att hitta en ny sida av sig själv och jag måste säga att jag är verkligen duktig med människor även fast det här kanske inte är vad jag hade tänkt mig från första början men ibland får man börja smått och ta sig uppåt med tiden. Så om någon missat är jag i en skobutik mitt inne i stan och ja, jag säljer skor helt enkelt.
Idag tar jag det lugnt trots att det är fredag, låter mannen gå ut och ha det trevligt medan jag sitter inne och kollar Skins, dirty sexy money och spelar Condemned: Criminal Origins. Det är ett riktigt bra spel enligt mig och det bästa är att man inte bara går runt och skjuter zombies eller vad mans ka kalla det utan man måste även lösa brott på vägen, hitta ledtrådar osv. I feel like a cop.
Jag är en liten spel och serie nörd men det är vad jag gillar så ingenting jag skäms över på något vis, ibland behöver man uttrycka sin inre manlighet.., nej men det där med manlighet, vad är det för någonting egentligen? vem är det som bestämmer och säger vad som är manligt? vad är regeln? Det är någonting jag alltid undrat, vad skiljer en pojke ifrån en man(förutom ålder)?

Bildbomb från då jag bodde i Östersund


Nämen säger du deT?

Jennifer har jag mina senaste dagar då min lärare glömmer att säga att jag inte behöver vara där men idag mådde jag inge bra så är hemma och vilar lite tills imogon då jag mest troligt kommer att ha lika lite som veckan som varit/är. Nu är det bara två dagar kvar sen slipper jag skolan i fem veckor för jag går ut på praktik, minns inte om jag skrivit om det men jag ska bara vara i en skobutik så inget speciellt egentligen., eeeeller? Jag älskar skor, jag har många skor, vill inskaffa flera skor så för mig är det något, kommer bli skönt och säkert trevligt även om det kanske inte blir så mycket att göra under dagarna.
Johan är på jobbet och tråkar sig, han borde komma hem och ha lika roligt som mig som sitter och skriver ett meeeega intressant blogginlägg.. Vet inte vad jag ska göra för jjag har kollat klart på alla serier som jag kan komma på och jag har kollat på alla filmer jag har tänkt att jag ska se så nu är det tort på att göra.
Skriver någon annan gång istället då det hänt något i det här ganska så händelselösa livet :))

Ingen kommentar

Jag menade inte det jag sa om Johan i tidigare inlägg, han säger att jag är lik Sephyro.

Babbel

Skolan har börjat igen, det har gått två dagar och jag känner mig redan trött på den men nu gäller det att försöka ligga i och hålla humöret uppe så att jag tar mig igenom denna termin. Jennifer och jag ska klara det här tillsammans, trotsa sjukdomar och överleva till sommaren så vi kan börja leva igen. Det är en chock varje kväll då jag inser att det är dags att sova för jag måste upp på morgonen, jag måste komma ur känslan av jullov om det här ska gå. 
Dagen började med matte och jag insåg att jag faktiskt har gjort det kapitlet som vi jobbar med nu, det kändes oerhört skönt så nu kan jag röja undan det provet så fort jag kan o sedan gå vidare, jag fick även tillbaka det gamla och jag fick vg, nästan ett mvg. Hade typ inga fel alls och det kändes konstigt för jag trodde att jag skulle få ig så jag är stolt över mig själv och har lite bättre självkänsla.
Igår for jag till Johan efter middagen och bara tog det lugnt medan han raidade och när han kom till sängen fick jag en rysning i hela kroppen, jag älskar den där personen så obeskrivligt mycket. Jag skulle nog inte stå här om jag inte haft honom, han gör alla min dagar, bara längtan att få vakna med honom gör att jag vågar somna och längtan efter att få komma hem till honom tillåter mig att kliva upp på morgonen. Den där människan skulle jag kunna spendera hela mitt liv tillsammans med.
Det här vart mycket text men jag bryr mig inte, behövde skriva av mig lite för jag är så oerhört uttråkad av skolan! Nu ska jag ha engelska och somna utav hur dålig hon tror att vi är.

Jullovet

Har inte skrivit här på väldigt länge men har inte haft någonting speciellt att skriva om så kändes väldigt onödigt men nu kanske det finns lite nytt.
Har varit hemma hos familjen i Östersund och hälsat på under ca. en vecka, det var riktigt skönt faktiskt. Tog det bara lugnt och det behövdes verkligen, träffade även min pappa en sväng och det var roligt för honom har jag inte träffat på oerhört länge. 
Igår tog jag med mig Johan och Johan(sovarn) på Harry Potter, har längtat så länge efter att se den men det har aldrig blivit av men jag måste säga att jag inte är besviken, det hände inte så mycket som jag hoppats på men det var ändå okej för det kändes inte som att dom "stressade" sig igenom alla händelser och förkortade så att man knappt kunde förstå vad det var som hände så jag är nöjd med filmen och längtar sönder tills den den sista släpps i sommar! Har även kollat på hundratals andra filmer under lovet och skulle jag berätta om dom så skulle det blir ett väldigt långt inlägg men jag tänkte rekommendera, never let me go, till dom som inte har kollat på den än.
Det var inte en vanlig kärlekshistoria utan den hade något större i sig, något som jag fastnade för väldigt stark, berörande och oroväckande handling. Se värd!

Till middag idag har jag handlat pasta, kycklingfilé och smaksatt creme fraiche(tomat och basilika), tänkte försöka att få till någonting gott med det men får se hur det blir, hade velat haft en sallad till för att bryta av smaken lite kan jag känna nu men det får duga som det blir. 
Så nu ska jag bara vänta på att Johan ska sluta jobba o sedan börja laga mat!

RSS 2.0