Målmedvetande

jag är duktig, sitter fortfarande på skolan och förbereder mig inför veckan alla prov.
Det här kallar man villig, tänk om mina lärare kunde se mig nu eller kanske inte precis nu men för ett tag sedan då jag gjorde undan alla min arbeten och skrev instrueringsfrågor o svar till dom.
tänkte bara skryta lite, nu ska jag fortsätta med mina arbeten och vänta på att Johan kommer och hämtar mig!
vart en bra dag i alla fall

ställ om klockan!

Det var någonting som jag inte gjorde och därför försov jag mig en timme men sån tur är jag hade jag Johan som väckte mig så jag inte sov bort hela dagen och missade allt. I övrigt så är den här veckan ett helvete, prov prov prov prov prov.. och inte nog med det så har dom planerat in en temadag i det hela vilket ger mig en dag mindre att kunna plugga till allt under skoltid. Jag behöver den dagen!
Min läkare har hört av sig så nu kommer dom äntligen göra något, komma ett steg närmare tilll ett slut på allt detta, jag hoppas jag hoppas på att dom hittar någonting snart för nu är det inge bra.
jaja, nu sitter jag i alla fall på skolan och tränar på min teori inför datakunskapsprovet vilket inte är speciellt svårt men väldigt drygt och efter skolan måste jag stanna kvar för att göra ett prov som jag inte känner att jag kan alls. Hade behövt Jennies hjälp!! kom hit!!
nog med prat, min helg har varit bra och jag har en jobbig veckan framför mig, finns inte så mkt mer att säga.

God morgon!

Det här är en underbar dag, solen lyser och jag har fått tillbara min laddar och mitt fodral till datorn som har varit borta nästan hela veckan. Älskar personen som lämna in det så jag fick tillbaka de, såna människor borde belönas!
Idag har vi kort dag, jag slutar efter min mattelektion som ska börja nu så jag försöker ringa Johan (JOHAN VAKNA!!!) och väcka honom men han verkar inte vilja vakna av mina samtal. Johan, jag tänkte att du skulle bju ut mig på lunch idag, go lunch typ kinamat.
Nej, nu ska jag umgås med Jennie och tänka på min välförtjänta helg!
latersss!

What to do, what to do

Skolan är detsamma som alltid, dock lite kall med tanken på att Ronja inte är här för min älskade tjej blir stor idag. 18 år gammal och livet börjar ett nytt kapitel med en storlek större rubrik, nya tag och en ny fin tid. Jag är stolt, hon har levt sitt sista år som barn på papper som hon borde ha gjort.
Själv fortsätter jag som vanligt och går igenom skolan tråkigheter om och om igen men jag klagar inte, jag har något vackert att komma hem till varje dag. Det är en bra dag så länge jag vet att det jag älskar finns där och väntar, och som det märks har jag hormoner som spökar med hela mig. Skrattar, gråter, skrattar gråter. Jag känner mig som att jag uttrycker allas känslor på en och samma gång samtidigt som min mage värker och inte vill ge med sig för en sekund.
Idag ska jag hem, titta på förhäxad och äta något gott som bara jag tycker om för idag är jag själv och har min egna dag, ta hand om mig själv och bara vara. Det ska bli ganska skönt men kommer ångra att jag sagt det sen, haha.
Grattis min älskade vän, ha en bra dag. Jag önskar jag kunde varit där med dig!

Tisdag

Känns som att ag aldrig skriver längre men det kan bero på att det just nu inte händer någonting i mitt liv,
vi tar det bara lugnt och tar oss igenom vardagen som en dans vi övat in i månader. Vilket kan kännas lite jobbigt men även så otroligt skönt.
Nu sitter jag på skolan och väntar på att min data ska börja, har haft hål sedan 11.40 till 13.50.. Har dock hunnit med att se klart hela Angel och jag älskar serien men är sjukt besviken på att dom aldrig gjorde en till säsong. Den vart inställd av någon anledning så därför fick man inget riktit slut, bara en massa frågor.
Idag har Jag och Johan planerat att baka bröd och sedan äta subs till middag med massa olika fyllningar och pålägg, kan bli intressant då jag har tänkt göra rucola smör (se recept nedan).
Har hunnit varit hemma sen sist och åkt skidor mm. vilket var mycket trevligt och mysigt, precis som det ska vara hemma. Det är bara hemma helt enkelt.
Nu ska jag börja peppa för att orka ta mig hem och sedan fara iväg för att handla till middagen, är redan helt slut och bara halva dagen har gått. En enkel elev på skolan och en hemmafru i efter, tur att man har världens bästa som alltid finns där.
Rucolasmör:
100g smör
25g rucola
0.25g salt

Gör såhär:
vispa smöret vitt och fluffigt,
mixa ner rucolan och smaka av med salt.

obs! har inte prövat än så kan inte säga i fall det är gott eller ej.

RSS 2.0