Ingen måndags ångest alls!

Klev upp, pratade med Ronja, for till skolan och for hem igen. Det var ingen skola idag, jag är ledig varje måndag tills skolan slutar. skönt!
Solen skiner idag och imorgon åker jag till Frida och blir där i någon dag eller sådär. Ska gå på Josefins student och ta bort min tandställning! Längtar galet mycket. Var så länge sen jag och Frida umgicks så det ska bli otroligt mysigt och roligt. Man gör inget annat än att skrattar när man umgås med den människan. Helt toppen kommer det att bli.
Som vanligt står jag och har ingen aning om vad jag ska äta för middag idag och jag får inte tag på Johan så vet inte om jag ska laga för två personer eller en. Nu måste jag springa och kissa o sen gå för att handla.

Söndag igen, ny vecka imorgon och en vecka kvar.

Det vart grillning hos sovarn och Johannes går, det var faktiskt väldigt trevligt som vanligt.
Idag har jag varit duktig och pluggat hela dagen, gjort klart ett hemprov som skulle ha varit klart för länge sedan men det är i alla fall inne nu. Senare idag tror jag att vi ska gå på bio, får se om jag ska följa med eller inte. Peninga är inte riktigt på rätt sida då jag måste åka till östersund på tisdag eftermiddag och hem på torsdag morgon igen.
Hejhopp för den resan..
nej, nu ska jag längta efter mat och börja röra mig emot lägenheten igen o mysa ner mig i min säng.
Det är en vecka kvar nu.

Things that we wish

ja, vilken morgon. Helt underbar, vill inget hellre än att fortsätta denna dag..
Det är i alla fall helg efter det här men kan ändå inte släppa det som måste göras till veckan, det är dock inte så länge kvar nu tills det är sommarlov. Är ändå väldigt mycket att göra tills det så känns långt i alla fall men för att sluta vara emo så har jag världens bästa Johan och jag längtar inte längre hem.
Den här dagen kommer bestå av först Engelska och sedan matte, efter det får jag sluta och vi kan förhoppningsvis hitta på någonting tillsammans. Beror dock på Jacob om han kan vara lite generös idag, så håll tummarna på det för de svaret får vi nog snart. Det kom precis nu när jag skrev det där och så vart det inte, så ingenting att se fram emot för tillfället.
men förhoppningsvis blir det en bra dag i alla fall.

Stan Stan Stan

Idag tog jag mig iväg på stan med Ronja o kollade på hattar, drack kaffe, kollade på när hon köpte kläder och inhandlade en väska åt mig själv. Världens finaste väska var de också, som jag längtat säger jag bara!
Så nu Johan får du så lov att komma på någonting annat att ge mig då jag fyller år för jag kunde inte vänta längre. När vi hade gjort det tog jag bussen till affären och handlade mat, så nu sitter jag nyäten och sugen på att hitta på någonting igen. Juste, jag handlade färska hallon på ica som jag ska mula i mig! Gott Gott!

Darkness

makes me fell alone..


Inatt längtar jag hem till mitt fina Jämtland, min underbara familj och ett hus som aldrig sover. Där man alltid hör ljudet av att någon går runt, släcker och tänder lampor, gör sin mat eller bara kollar på tv.
Tryggheten i huset av att veta att det är någon där när man vaknar, att lillen springer in på rummet och kryper upp i sängen och myser lite innan det ska ätas frukost tillsammans.  Jag älskar familjeliv även fast jag älskar att komma tillbaka hit till tystnaden sen. Det är någonting med känslan som gör mixen av det blir så otroligt bra.
Nu har jag tänkt att försöka sova, ta mig upp på skolan, kämpa mig igenom den dagen och sen är det snart helg, efter det är det bara någon dag kvar tills jag åker till familjen igen och får mysa ihop mig i soffan med alla.  Gonatt!

Vuxenpoäng.

Dagen middag blir
Fiskgratäng med spritad potatismos, räk-& dillsås.

Fick bli ett kort inlägg om min vuxenmat jag valde idag, ska bli intressant att se hur det smakar då jag vanligtvis inte är så speciellt förtjust i fisk om det inte ligger i en soppa eller är lax.
Medan jag äter tänkte jag kolla på en film som jag slupmade fram, The ballad of Jack and Rose (  http://www.imdb.com/title/tt0357110/. )
*Edit, Det var en väldigt speciell o konstig film.

Have you ever..

Vaknade av att inte veta vart någonting är och som en virrig höna springer jag runt och letar efter mobil, rätt underkläder och kläder (vilket fortfarande pågår). Musiken är där den ska vara men håret står åt alla håll och jag vet inte vad jag ska göra med det. Virrig morgon, virrigt alltihopa! Jag måste handla mat, min kyl står fortfarande tom o det hatar jag. Vill se den full med mat, men inte så jag får beslutsångest.
Nej nu jävlar ska jag rycka upp mig och försöka få någonting gjort, vem vet.. kanske jag kan få upp johan i samma veva..
Jag vill klippa mig...

Its raining men

Gick hem i regnet idag, känner mig faktiskt lite stolt som tog steget att gå. Hade dock väldigt bra sällskap och det gjorde allt, sen stannade jag ett litet tag i stan och gjore mig en sallad på ica gourmet innan jag fortsatte min vandring till torrare land.
Salladen gjorde min dag, fetaost buffalovings oliver melon kräftstjärtar räkor osv. Hur gott som helst och sen lite saft till det, fick en smak av sommaren trots det tråkiga vädret.
Har börjat kolla på en ny serie som heter Hawaii Five-0, den är faktiskt ganska okej och killen är grym. så sexig.
nu ska jag fortsätta kolla på det och sen ta en varm dusch bara för att jag inte fått nog med vatten på mig idag o är sugen på att torka håret ännu en gång.
http://www.imdb.com/title/tt1600194/

Tvätt, disk och tomt kylskåp.

Idag mår man som man förtjänar men jag är ändå duktig, har börjat diska och tvättat lite kläder. Har dock bara tvättstugan till klockan tre, det gav mig bara en omgång.
Gårdagen var fin, alltid fint med Ronja som sällskap, god mat och gott att dricka. Jag gillar tequila.
Jag och Johan for hem i morse ifrån Sovarn så nu ligger Johan o sover som en stock bredvid mig medan jag gör allt som måste göras idag. Känns ändå okej, bäddade ner honom o han slocknade på tio sekunder, haha
nu ska jag gå o hämta min tvätt och vika den.

Dancing when the evening fell

Ronja nu kör vi, bara vi två natten lång.







En bit av jämtland ligger i blodet, den allra bästa i oss alla.

Livet är fint

Har kollar på sista avsnittet av oth och det var otroligt jävla bra och jag är tillbaka hemma igen, sitter här med Johan och allt är precis som det ska vara. Jag mår bra helt enkelt.
är dock väldigt stressad över skolan och känner att jag har mycket att göra men hittat några lösningar på hur jag ska fixa saker och ting, vilket känns skönt.
Johan har fått tid för operation och livet är påväg mot en bättre tid. Sommar, värme, fylla år, resa och allt som har sommarlovet till är nära nu.


two lives, one here and one there.

Idag åker jag hem igen, ifrån mitt hem. Låter knas när man säger det så men vet inte vad jag ska säga annars,
hur som helst börjar röra mig emot Umeå klockan 14.45 jag och är framme runt 21. Har inte packat än men hade inte med mig mer än en ryggsäck så kommer gå fort, hade velat träffa hanna och sagt hejdå innan men det hinner jag inte vilket kommer leda till att hon är sur på mig tills jag kommer hem nästa gång, det känns tungt. 
Är jobbigt att fara hit och jobbigt att fara här ifrån men värt det under tiden jag är här..
Johan väntar på mig där hemma och jag kan inte vänta på att få krypa ihop i hans famn igen dock blir det skola imorgon och det längtar jag inte efter. Skolan ger mig ångest.
Nu ska jag äta och vänta på att mamma kommer så atthon kan köra mig till bussen o vinka av mig men jag återvänder möjligtvis den 1 juni.

Idag är det söndag, imorgon är det måndag

Virrigt inlägg igår kväll, helt utanför punkt så nu blir det ingenting sådant tras.
Hanna och Jag sitter och målar, jag med kritor och hon med vattenfärger, Det är ganska trevligt faktiskt. Mamma sitter och spelar på hennes dator och snart kommer Josefin på besök, fikabröd och kaffe. Gott gott
Imorgon ryker min tandställning och jag kommer inte längre vara aluminiummomstret, längtar så sjukt mycket och kommer bli hur skönt som helst. Ingenting som fastnat och ger mig sår i munnen
och dom kommer bli vita och fina.
Juste, Mamma och Jag har tänk försöka laga någon konstig maträtt idag får återkomma om hur det blev för det här kommer bli en karusell då jag aldrig har gjort det förut och ingen av oss är så speciellt bra på att följa recept, vilket kan vara positivt och negativt. Låt oss hoppas att det är positivt idag!
Kanske inte den mest smickrande bilden på någon av oss.. haha men jag älskar min mamma!

Lördag

Dagen med Hanna har varit helt underbar, vi fick på stan trots att det ösregnade hela dagen och jag träffade min far och hans fru som jag inte träffat på väldigt väldigt väldigt länge..
Jag passade på att be hanna välja vad hon ville ha i försenad födelsedagspresent och passade på att fråga Emma vad hon ville ha o handlade det. Emma fick en jättefin och skön vit tröja och Hanna valde ett guldigt nagellack, billigt och bekvämt.
Det stör mig att helgen snart är slut och jag måste säga hej då till familjen igen, alltid lika jobbigt men Johan väntar där hemma o honom saknar jag otroligt mycket.
Kom och tänka på en massa saker när jag pratade med Johan i telefonen, hur mycket folks liv har ändrats o gått framåt det senaste året o hur en dels bara står till i tryggheten. Jag vet inte vad jag föredrar men jag vet vad jag vill o jag avskyr att vänta även fast det är för de bästa. Jag blir så avundsjuk när jag ser att folk får det jag har önskat mig så länge men vet att jag måste vänta länge tills jag själv för uppleva det trots att jag känner mig redo för det till större delen av tiden. aja, nu snurrar en massa tankar och jag babblar så ska se ett avsnitt utav Nikita och sen försöka sova.
http://www.youtube.com/watch?v=egA17G_2cIM

Några timmar och ett helt annat liv

Jag har haft en toppen dag med Ronja, hur bra som helst har den varit och det gjorde mig lycklig. Synd bara att bussen inte kunnat gått en timme senare så jag fått vara med!
Är i alla fall hemma i Östersund nu efter sex timmars bussresa, den kändes tung och väldigt lång men nu när jag är framme är det helt klart värt de för imorgon ska jag ha min lilla ängel hela dagen och vi ska mysa o leka, synd abra att vädret är dåligt så att man inte kan vara ute. Funderar på om jag ska ta med henne på badet för det gillar hon jättemycket och jag älskar att bada, så avkopplande.
Nej, nu måste jag sova för jag längtar tills imorgon så jag får spendera min dag den denna vackra flicka!

imorgon blir det Ronja o familj

Idag är en okej dag för jag bakade morotskaka igår och den var god, jag gillar sötsaker.
Imorgon kommer bli en bättre dag för då ska jag först träffa Ronja och sen tar jag bussen till Östersund för att spendera helgen med min familj och på måndag ska dom ta bort min tandställning vilket kommer bli så jävla skönt men annorlunda även fast jag inte ens haft den ett år. Mina tänder kommer vara så fina!
Nu ska jag fortsätta kämpa med att försöka få Johan att följa med till Östersund så jag får ha en toppen helg med heeela min familj. wish me luck, i will need it..

yeeey.

Idag är en dålig dag, en riktigt dålig dag. Jag har ingen mat i kylen och när vi väl var på maxi så var johan tvungen att skynda sig så snus var de enda han hann med. vilket betydde att jag inte fick handla någonting och står med ett tomt kylskåp!
men solen skiner fortfarande vilket ger lite hopp om att dagen kanske kan sluta bra och den sista säsongen Charmed är på väg till mig med raskande fart vilket är toppen.
Imorgon ska jag träffa Ronja, känns troligt bra!

Sol och mensvärk

Den här dagen började inte bra, mensvärk men jag tog mig i kragen och la mig i solen en stund vilket var hur skönt som helst då det finns ett ställe på hela altan som det är lä på o den var ledig.
Nu ska jag bara kämpa mig igenom resten av dagen och hitta ork till att göra det som måste göras idag vilket är ganska mycket men nu ska jag spela det tråkiga spelet och hoppas på att Johan kan ta sig sig ifrån datorfan i några sekunder så jag kan pricka av en sak och kunna ge tillbaka Ronjas kamera som hon var så snäll att låna ut till oss.

Like you shot something crazy into my veins

Såhär på kvällskvisten så känns drömtårtan Johan bakade ganska bra även fast jag kände mig ovanligt anti emot den först men i jämförelse med plugget jag har i medicin tills imorgon är allting bra, till och med Silent hill 2..
Vilket betyder att spelet är helt värdelöst enligt mig, det är lite roliga klurigheter men inget mera än så! Det spelet rekommenderar jag inte.
Idag har ja hunnit skola, handla, grilla kött och gjort klyftpotatis, kollat på när Johan bakat, ätit det Johan bakat, spelat Silent hill 2 och pluggat tills "provet" i medicin o för att inte glömma lyssnat på den mest underbara låten jag hört på väldigt länge som ger enormt kli i fingrarna på att skriva någonting nytt,
Så Ronja du får köra den i vår också för den bara rullar i mitt huvud hela tiden.
Nu tillbaka till pluggandet och förhoppningsvis något avsnitt av leverage, gonatt

Jag vill, jag vill, jag vill..

Det händer inte så mycket i mitt liv, Johan har blivit 20, jag suktar efter utlandsresa och tatueringar och vädret sviker mig lite då det inte är nog varmt för att ligga på altan och sola för här i umeå blåser det alltid och vindarna kommer nog ifrån havet och är därför svinkalla! med lite överdrift.

Har hittat en ny favorit låt som går om och om igen på spotify, Ferras - Rush.
men nu sitter jag på skolan, har datakunskap och längtar efter att göra någonting roligt. Tjäna pengar, handla kläder, fara utomlands, skämma bort Johan, tatuera mig, springa på boda borg och fara på festival, att solen sticker fram väcker liv i mig och jag vill göra en massa saker som inte har med vardagen att göra så nu ska jag drömma mig bort på någon strand och låta tiden gå så att jag får sluta för dagen.
Jag vill ha mat.

RSS 2.0