Mitt liv

Jobbar, jobbar, jobbar och sover
Jobbar, jobbar, jobbar och sover
Jobbar, jobbar, jobbar och sover
Jobbar, jobbar, jobbar och sover..

Underbar vecka med mycket kärlek

Har inte skrivit på ett tag nu såg jag men har hållt mig sysselsatt med hjälp av min älskade Ronja och sötaste Jennie. Nu har Ronja farit och lugnet är brutet, har även fått samtal av min läkare och det ska suddas bort imorgon för då far jag bort över helgen. Har Emma min lillasyster på besök och hennes kompis, vi har varit vid havet, shoppat och ätit god mat så det har varit en bara vecka men imorgon tar det slut och det känns väldigt tråkigt faktiskt, gillar att ha familj på besök.
Fyller upp det umeå saknar, närheten av familj, kärleken som familj ger.
Bilder kommer så fort jag har hittat kabeln till kameran, där är det laddat med massor av vackert, fest mys bad sol osv.

Torsdag och imorgon är det FREDAG!

som sagt, imorgon är det fredag och då kommer Ronja hem. Håller på att längta mig galen efter henne så ska bli så otroligt roligt och framförallt nyttigt som f-a-n!
Idag har jag vaknat allt för sent och sen tog jag på mig bikinin och gick ut på baksidan och solade, solen var nästan för varm men jag kämpade en liten stund i alla fall. Måste lägga en grund och hålla den tills jag förhoppningsvis far utomlands.
Mitt humör är nästan på topp idag så jag hoppar omkring och ser allmänt störd ut.
Det bästa med dagen kommer vara kinamaten och att jag ska börja smida en perfekt plan för att krossa sovarn efter det han gjorde emot mig idag!
hahaha, var bara tvungen! Ronja och Timo, tisdagsnatten

Lägenheten

Tillbaka i min söta underbara lägenhet igen och det känns som det var väldigt länge sedan jag var här nu.
Har hunnit med en hel del sen sist eller ja, kanske inte men det känns annorlunda vilket är skönt.
Johan är tillbaka till sjukhuset och nu är det tre veckor sedan han lades in o det ser inte ut som att dom har tänk släppa honom ännu, han fick dock en natt och några timmar idag hemma. Den natten var värd guld, nog inte bara för mig utan även för honom.
Nu hade jag tänkt att se på Pretty little liars som är en av världens bästa serier någonsin tror jag och den här nya säsongen är minst lika bra som den första och den såg jag klart på mindre än ett dygn, så bra var den!
Just det, fick en extern hårddisk av Johan i födelsedagspresent och den är nästan inte större än en Iphone, jättesmidig och bra så nu kan min kära dator gå åt skogen när den vill utan att jag behöver vara rädd att allting försvinner. Skönt!
Till helgen kommer Ronja!!

Snart bussen

Åker om inte allt för länge och jag har städat, lagat lunch, myst med hanna och packat.
Känns okej att åka, lite jobbigt men ska ändå bli skönt att komma hem. Önskar bara att Johan får komma hem ifrån sjukhuset så vi slipper spendera massa flera dagar där. Till helgen kommer Ronja hem till Umeå och det komemr bli hur bra som helst och förhoppningsvis så kommer min lillasyster och hennes kompis också upp efter några dagar.
Nej nu m¨ste jag fixa i ordning Hanna så att vi kan fara till bussen. Ses i umeå

Östersund idag, Umeå imorgon

har stirrat på rubriken väldigt länge nu och känner att jag inte kommer speciellt långt med det här så skiter i det och delar med mig av en kort text istället.

Här såg man skepnaden av den jag skulle bli

Här började jag formas till jag den är

Här tittade jag upp och här tittade jag ner

Här gick jag framåt och här gick jag bakåt

Här vandrade jag långa vägar i skorna av något annat

Något nytt, något gammalt

Här tas jag tillbaka till den jag var

Här raderas den jag är

En fot till slutet, en fot till början


RSS 2.0