Svårt med någon rubrik på det här! Excited!

Står och gör mig i ordning för en dejt med min pojke, känna toppen att vi ska få lite tid tillsammans
för det har varit lite sådant sen cataclysm släpptes. Jag har valt att skugga min ögon med mörkgrått och en ljus guldfärg att lägga lite ljus precis vid "öppningen utav ögat" om ni förstår den beskrivningen. Jag har därför valt att  använda min läppdosa eller vad jag ska kalla det, de är en liten ask från Dior som har två huvudfärger och sedan 5st färger att använda som läppenna, det ger en möjlighet att få till många olika färger i alla nyanser, allt ifrån lila till brunt. Jag tog en mörkare röd att sätta runt läpparna för att få fram formen på dom extra mycket och sedan lagt in lite lite lite guld i huvudfärgen för att matcha skuggningen runt ögonen. 
Mitt mörka hår fortfarande nytt för mig så därför försöker jag framhäva vissa delar i ansiktet för att det inte ska försvinna i allt det mörka.
Nu återstår bara att välja kläder och där har jag inte en aning om vad jag ska välja, Funderar på enklare men sofistikerat så jag kan känna mig fin och inte allt för uppklädd. Vi får se om det kommer en bild senare men nu måste jag sätta fart så han inte behöver vänta så länge eller ja snarare för att jag inte vill vänta längre. 


Sjuk och trött

så oerhört trött är jag, orkar ingenting alls men det jobbigaste är att faktiskt huvudet är helt okej igång ändå så just nu blir jag bara arg att jag inte orkar. Måste bli bättre snart för nätterna har varit ett helvete och jag vaknar stup i kvarten pga att det gör ont överallt, alla leder, magen, huvudet osv. Behöver bättring, behöver bli bra.
Så över till något annat, jag har snart kollat klart på dom två första säsongerna av oc nu och dom är fortfarande bra, även fast man kan känna att karaktärernas ålder är åt skogen plus att jag börjat hata marissa, kan nog vara tanken över att jag vet vad som ska hända och att hon är så dum, så omogen och bara ja helt enkelt dum i alla situationer.
Idag har jag och Johan 13månader, känns som hela livet, som att vi redan har spenderat livet tillsammans, att han alltid har varit där. Häftig känsla och jag älskar det, jag älskar honom. Jag behöver honom, han är så grymt bra..,
Min lilla nörd!
Det här vart bara babbel, tomma ord men så får det vara, jag bryr mig faktiskt inte.


Något sånär bra dag

Idag är det en bra dag därför att
-Jag fick vakna tillsammans med mig älskling
-Jag hade nästan inga lektioner, alltså kort dag
-Gjorde prov i matte och det kändes som att jag klarade det
-Jag ska äta god middag 
-Det är helg och jag ska spendera den tillsammans med Johan
-Jag fick gröt till lunch och hade fin fint sällskap utav min skönhet aka Ronja.
Är egentligen inte så mycket speciellt men det behövs inte, jag är nöjd i alla fall. Gillar det enkelt..
Pratade med min mamma för ett tag sedan, det kändes bra. Var länge sen vi pratade nu, fick även prata med min lilla tjej och hon var lika underbar som vanligt., Fick faktiskt ett "puss hej" utav henne efter jag frågat vad hon ville ha i julklapp men det var mest troligt för att hon ville fjäska lite innan tomten kommer med paketen. Älskar små innan jul, dom är alltid snälla!

Skola

Dagen har varit lång men det blir en bättre dag senare,
tänkte ta bilder senare idag så att jag kan visa min nya hårfärg för jag behöver hjälp om hur jag skulle kunna göra om det som jag skrev i tidigare inlägg. Skulle vilja göra det speciellt på något vis, gillar inte det vanliga, för just nu är det mest svart/brunt med lite röda slingor i och dom handlade där utan att jag planerat det.
Idag har jag varit på skolan och min mage är inte så bra, vilket gör det jobbigt att ta in information och vi ska få höra hur allt ska gå till under vårat APU. Senare har jag planerat att gå på stan och leta efter julklapp till min lilla tjej, har ingen aning om vad det ska bli med tanke på tajt begränsning utav pengar men ska nog kunna hitta något fint som hon uppskattar i alla fall. Jag brukar vara väldigt kreativ när det väl behövs.
Kommer med ett roligare inlägg senare för det här vart bara onödig information.

long time, no see.

Har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft någonting att berätta men nu kan jag säga att jag har färgat bort mitt älskade röda hår., det var dock inte rött längre och det är svårt och dyrt att hålla det så det var därför jag valde att färga bort det. Tanken var att det skulle bli mörkbrunt med lite rött i eftersom dom röda pigmentena fortfarande fanns kvar men det var gå gott som svart. Det får duga för jag orkar inte göra någonting åt det, är inte så speciellt nöjd men men. 
Idag har jag varit hemma, borde ha börjat med min kolmålning men vart aldrig av så kolla istället The O.C, är fortfarande lika bra nu som det var förr och jag vet inte hur många gånger jag har kollat igenom alla säsonger. 
Nu står i alla fall Johan och lagar oss middag, det blir bacon & pasta med mozzarella olja tomat basilika och salt. Sounds awesome om jag får säga det själv, älskar enkel men god mat och jag älskar salt så. 
Hade tänk lägga upp en bild på hur håret ser ut men ångrade mig då jag inte lyckas tagit någon som ens är värd att visa. 

Så ni får helt enkelt vänta ett tag till! 

RSS 2.0