yesterday

för en och en halv timme slutade min födelsedag och det känns okej. Har fått jättefina presenter av mamma och folket men längtar efter min älskling så otroligt mycket att det gör ont. Imorgon ska jag upp och jag orkar inte, vill bara stanna i sängen och ligga här för jag känner mig nere.
god natt

En dag kvar!

Idag far jag till Östersund och imorgon är det min dag, äntligen säger jag bara!
Ligger här med Johan på sjukhuset och känner deppigheten över att behöva skiljas åt för en vecka eller så för jag ska jobba på Lördag i åre som servetris och tjärna härliga pengar så måste stanna.
Min buss hem går klockan fem i fyra sen är det yttligare sex timmar innan jag är hemma, vilket känns drygt dock har jag sällskap av Agnes halva vägen så har någon att prata med ett tag i alla fall.
Åh, Johan är så söt. Ligger och små tittar på mig som en liten bebis och sen somnar han en stund och vaknar osv.
Inatt har han haft feber och svettats som en gris, det har varit helt blött i hela sängen och han har yrat jättemycket så idag gillar vi inte feber men av någon anledning så blir han så otroligt mysig då, han vill verkligen inte att jag ska sluta hålla om honom.
som sagt, världens sötaste människa!

imorgon imorgon imorgon imorgon imorgon

2 dagar kvar!

Idag har jag sovit länge, tänker inte berätta hur länge i fall mamma ser det här, tror inte hon uppskattar det speciellt mycket.
ja, igår vad det midsommar och så var det med de typ. Jag och Sovarn for upp till Johan och höll honom sällskap osv, det var behagligt men jag ska inte ljuga, jag längtade efter maten där hemma.
Idag har jag tänkt packa min resväska, fara upp till Johan på sjukhuset och sova där sen imorgon då tar jag bussen hem till familjen i Östersund och jag längtar så otroligt mycket så det är sjukt. Emma, min lillasyster skrev till mig igår och var väldigt excited, det gjorde att jag längtade ännu mera. Nu vill jag hem hem hem hem och träffa allihopa, bada, sola, fylla år, träffa alla kompisar och bara vara.
nej, nu ska samla mig och börja med allt jag måste göra så jag kan fara upp till älskling någon gång!
Emma för ett/två år sedan när hon fyllde år och vi skulle på Greasekväll,
En av världens finaste tjejer.

3 dagar kvar

Kom hem för någon timma sen ifrån sjukhuset, det vart en kort vända hem igår och sen tillbaka för att hålla älskling sällskap. Vi fick dock sova nästan hela natten och jag sov en bit in på förmiddagen men var trött hela dagen i alla fall så har tänkt att sova om ett litet tag igen.
Imorgon åker jag och möjligvis sovarn dit vid ett och på söndag far jag till Östersund för att fira min födelsedag, gå till tandläkaren, träffa läkarn och sen träffa släkten. Det ska bli ganska skönt men hade önskat att Johan kunde ha blivit nog bra så han kunde följa med men man får inte önska för mycket, han kanske kommer senare!
Jag blir "vuxen" på måndag, vet inte vad jag tycker om det och vad vuxen betyder för mig har jag ingen aning om.
Ansvar kanske..

Cause two can keep a secret if one of them is dead

Är hemma nu efter en lång dag igår och en oerhört lång natt, tänkte att jag skulle försöka sova nu för jag skulle verkligen behöva det men det var värt att få ligga bredvid älskling en del av natten och hålla om honom. Komsikt nog börjar jag få träningsvärk i armarna efter att jag gett hans mage massage, var dock hela natten så kanske inte så konstigt men i alla fall..
Har nyss kollat på nya avsnittet av Pretty little liars, jag älskar verkligen serien och dens intro. Vet inte varför men gillar den, http://www.youtube.com/watch?v=48k9_cdc6x0 .

7 dagar kvar!

Idag ringde Johans mamma och väckte mig för att Johan ville ha mig på sjukhuset tidigare än jag planerat så jag gjorde nog i ordning, handlade fikabröd och for upp till honom. Dagen har inte alls varit bra för hans fel men nu på kvällen har det lugnat sig och det kändes tryckt att lämna hans sida. Imorgon har jag introduktionsdag på kirugen och börjar klockan nio men jag tar mig en snabbis förbi älskling innan för efter det blir jag borta nästan hela dagen, slutar runt fem, är faktiskt lite spänd men utan någon speciell anledning. Jag längtar efter att börja jobba, ska bli så skönt och förhoppningsvis väldigt intressant eftersom jag verkligen är intresserad av jobbet. Gillar att lära mig då får göra praktiskt arbete, så tummen upp på det!
Angående ingenting så stod jag precis på toan och alltid efter jag varit på toa på kvällen så står jag med byxorna nere och borstar tänderna och göra mig i ordning för jag orkar inte bra på mig dom och sedan bra av dom igen, ser sjukt dumt ut och visar hur jävla lat jag kan vara.
Längtade verkligen efter att se ett avsnitt Alias och somna men nej, jag måste hoppa i duschen och tvätta håret innan. (Jag är för morgontrött, så kan inte duscha på mogronen). Jag var sjukt besviken nu när jag var inställd på att jag var färdig med allt "att göra" idag.
jaja ska sluta babbla om ointressanta saker och ta mig i kragen och duscha nu. Gonatt

Sjukhusets system kan kyssa min röv.

Blev ingen bra dag men jag hoppas det börjar lösa sig snart. Johan flyttades till iva(intensivvården) ikväll efter helvetes dagar men jag har inte funnit lugnet hos mig själv ännu så kan inte sova, skulle inte tacka nej till en av doserna han fick så jag kunde slocka för natten. Känner mig så trött att kroppen bara vill lägga av men tycks inte finna ro till att lägga huvudet på kudden även fast han äntligen är i goda händer som har möjligheten till att ge honom den hjälp han behöver. (Det tog bara 16 timmar innan han fick riktig hjälp).
Det är hemskt hur systemet ser ut idag, det finns ingen möjlighet att ge folk den hjälp dom behöver och ska ha.
"Varför opererar dom mig om dom inte kan ta hand om mig efter?" Var någonting Johan sa medan vi väntade idag och jag tycker det är hemsk att man inte ska kunna känna sig trygg på ett ställe där dom ska ta hand om ens liv (I hans fall nu när dom har genomgått en stor bukoperation och får ligga utan någon bedövning alls i flera jävla timmar).

Mygg kan äta mitt bajs.

Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år, det är hela 8 dagar!
vart en lång dag på sjukhuset men är hemma nu och tänkte krypa ner i sängen efter jag rensat mitt huvud lite och kliat på mina jävla myggbett som jag fick över hela min ben då jag var och hälsade på Jennie i Ersmark. Jag har räknat och kom fram till att det är 14st på mitt vänstra smalben och bara för att jag är överkänslig så är dom stora, fulla med var, gör ont och minst sagt kliar. Sådär ja, nu har jag klagar ut mig lite så det får bli sängen och några avsnitt Alias medan jag försöker somna.
Imorgon sjukhuset!
Gonatt

17/6-11

Hemma ifrån sjukhuset nu, har varit en lång dag men skönt att se att min pojk lever. Har små skrattat åt dåliga reklamer på 4an, har gråtit åt allt som passerat min väg och hittat lite fridfulla tankar och förhoppningar.
Det där beskriver min dag utan att gå in på detaljer vilket jag inte har tänkt att göra så nu ska jag ladda batterierna genom att kolla på lite Alias och sova, det blir nog en lika lång dag imorgon.
Jag älskar verkligen min Johan och med det sätter jag punkt för kvällen!

God natt

Sitter hemma hos Jennie och har det underbart trevligt. Idag har vi suttit ute och ätit massa gott, druckigt gott och nu sitter vi inne, myser framför tven och ska nog krypa till sängen om ett tag. Imorgon ska jag förhoppningsvis fara och hälsa på min älskling och det längtar jag efter.
Dagen har varit bra helt enkelt, trots olika nackdelar. I slutet spelar dom ingen roll.

Solen skiner över staden idag

Fin dag idag, solen skiner och som Ronja skrev ifrån sin tågluff i europa "Jag känner lugnet nu. Nu är vi påväg emot gladare tider på riktigt". Det är så sant, nu kan det bara gå framåt efter dom här dagarna.
Johan ligger just nu på operationsbordet och beräknar inte vara klar förrän i eftermiddag så jag har planerat att spendera min dag i solen och sedan fara upp på sjukhuset och leka sköterska åt honom. Lät like kinky men var inte menat så, menade att jag ska ta hand om honom.
Gillar att ta hand om människor osv så har nog valt rätt yrke i alla fall och vart det kom in i bilden vet jag egentligen inte men jag längtar efter att vara färdigutbildad Kirurgsköterska!
Lycka till mitt hjärta!
En bild ifrån havet.

15/6

Från och med imorgon börjar en lång vecka men jag har i alla fall tagit sommarlov och har skolan långt bak i mitt huvud för ett bra tag.
Tidigt imorgon ska vi finna oss på sjukhuset och Johan ska göra operationen, äntligen!

Ett litet inlägg såhär på kvällskvisten

Kan inte sova så valde att titta på A walk to remember som alltid kommer vara en av de bästa filmerna som finns, oavsett hur många gånger man har kollat på den. Gråter alltid lika mycket om inte mer för varje gång och det pirrar alltid i min mage genom hela filmen.
Dom ska spela brännboll med skolan imorgon och det är jag inte alls sugen på så jag hamnade som hundvakt istället åt lilla Gnista vilket känns helt okej, kommer dock vara väldigt trött och hon väldigt busig. Får tvinga pojken att byta av mig så jag får gå och sova efter ett tag och sen får vi hålla på så hela dagen. Jag skulle vara en värdelös mamma för jag skulle aldrig ha nog med ork men men hur som helst så är veckan proppad med jobbigheter, för många prov, Johans operation osv. men så fort den tiden är över går jag och tar sommarlov på tills jag börjar jobba.
Känner skönt att få lite tid att bara ligga i solen, åka hem till familjen, fylla år, göra klart det sista med tänderna sen dom tog bort tandställningen och gå till läkaren för förhoppningsvis sista kollen på magen.
Jag är positiv just nu, till det mesta. Det kommer bli bra allting och tiden kommer gå fort fram, jag ser fram emot att livet kommer få en vändning i rätt riktning.

Sol, Strand och hav

Idag har jag legat på stranden och badat i havet. Är så nöjd så jag vet inte vad jag ska säga, jag älskar allt idag!
Framför allt livet och att jag är brun så det räcker till, i alla fall på magen där jag nästan alltid är svart.
Johan står och lagar hamburgare och sen far vi till sovarn för att dricka mojitos, alltså förtsätta njuta av denna underbara dag.
Så här vill jag att alla dagar ska vara!
(det som var negativt med dagen var att jag råkade lämna kameran hemma så bjuder på en annan sommar bild som jag tog i Båstad.)

Nu är det sommar!

Idag har det varit sommar och imorgon är jag ledig. Har tänkt spendera varje sekund i solen om det är lika fint som det har varit idag. Jasmine kom på besök och förgyllde en del av eftermiddagen och sen lagade jag en "plock-i-själv"sallad som vart helt okej.
Johan är hos Sonny med Timo och jag är så trött att jag snart kommer att somna men borde försökta hålla mig vaken ett tag till, ta en dusch o se ett avsnitt av Leverage så är jag lagom för sängen sen och älskling kanske har hunnit komma hem.
Angående sovande så har jag haft konstiga drömmar dom senaste dagarna, alla om samma person och att någonting dåligt händer så nu går jag med en konstig känsla i magen av att det kommer göra det när som helst. Väldigt störande och läskigt. Aja, nu ska jag hoppa i duschen och sen mysa ner mig!

Snart sommar, snart!

Känns som att det var länge sedan jag skrev nu men har inte haft någon tid, har varit hemma. Spenderat några dagar med Frida, grattat Josefin på hennes student, planerat att ta en random resa med mamma men hamnade i umeå tillsammans med Mamma, Jim, Tim och Hanna. Dom har varit här nu i två nätter och åkte hem idag. Vi har ätit jättegod middag, bowlat, varit till havet, varit på någon sak där man gick och tittade och slutade med en "inte-nudda-golv" och hanna hamnade mitt uppe i luften på en stock.. men Johan kom till räddning och tog ner henne efter våra hjärtan slagit till tusen och paniken hade hunnit komma.
Nu är vi tillbaka till vardagen och vi sitter framför våra datorer, tröttheten ifrån äventyr börjar slå in och lilla vovven Gnista har kommit! Nu ska jag återgå till att kolla på resor och försöka hitta den som passar o sedan äta klimpsoppa o krypa till sängs. (inga bilder ifrån i helgen på min kamera men kommer nog några ifrån Tim senare som jag kan sno och dela med mig av.)

RSS 2.0